Båtar

Stridsbåt 90E

Storebro Stridsbåt 90E är en 11,9 meter lång grundgående båt med plastskrov och vattenjet, som utvecklades av Försvarets materielverk och Storebro Bruks AB som Stridsbåt 90E.

I maskinrummet finns en kraftfull dieselmotor, Scania DSI14 V8, utrustad med dubbelturbo som genererar totalt 800 hk. Stridsbåten har plats för 12 gäster och 1 förare. Den kan lägga till både med sidan och med fören, vilken är lämpligt i Stockholms skärgård. Sittplatserna i båten är utformade på ett sätt som är både bekvämt och säkert.

Red One II

Detta är en 59 fots motor yacht. Ombord finns plats för 12 passagerare.

Detta är en bekväm yacht som passar även längre resor i skärgården.

Munin C-RIB 2 x 350 hk

Detta är en av Stockholms mest kraftfulla RIB-båtar. Identisk med Hugin men utrustad med två Mercury Verado 350 hk – fart över 60 knop.

Ombord finns plats för 12 passagerare. Högfartsradar, elektroniskt sjökort och VHF kommer från Furuno.

Lite mer information

SeaSafari har två båtar av märket Parker RIBs. De är konstruerade för offshore förhållanden vilket gör dem mycket stabila och sjövärdiga. Vi har valt att rigga våra båtar för maximalt grepp och acceleration och inte för högsta möjliga toppfart vilket ger en otrolig upplevelse och en manöverförmåga som är svårslagen!

Med hjälp av samarbetspartner hanterar vi bokningar upp till 300 personer.

RIB-båtarna är utrustade med Mercury Verado motorer. Valet av motorer är baserat på Mercurys omfattande erfarenhet av båtracing. Dessutom så är valet miljömedvetet. Vi har alltid den senaste tekniken och de ‘renaste’ motorerna. Våra är 4-takts motorer är godkända av California Air Resource Board – CARB, de hårdaste utsläppskraven i världen.

Större grupper

Via vår samarbetspartner Stockholm Charter Guide så ordnar vi charter och event på större fartyg. Vi har då båtar, fartyg och yachter både i Stockholm, Göteborg och Medelhavet.

RIB Rundtur

 690 kr / person

RIB Tour

 690 sek/ person

Nyheter

SeaSafari

Helikopter Charter

helikopter
 Läs om vår Helikopter Charter

Offers

SeaSafari

Helicopter Charter

helikopter
Read more about our Helicopter Charter

Tripadvisor

SeaSafari på Tripadvisor

Tripadvisor

SeaSafari at Tripadvisor

Väder

Weather